Veiligheid bij online betalen

Bij het online betalen word ik doorverbonden met de website van mijn bank. Klopt dit?

De meeste banken beschikken over een eigen betaalterminal. Je zal bij een online betaling hiernaar doorverwezen worden. Door gebruik te maken van je kaartlezer en de aanwijzingen online te volgen kan je de betaling nu bevestigen en afronden.

Ik wil betalen met een kredietkaart, maar er wordt gevraagd om een code ter bevestiging in te geven. Hoe doe ik dit?

Bij het online betalen zal je doorverwezen worden naar het betalingsscherm van je bank. Voor je eigen veiligheid zal er gevraagd worden om je betaling nog extra te bevestigen. Dit doe je door gebruik te maken van je kaartlezer en de aanwijzingen online te volgen.

Ik heb betaald, maar heb nog geen bevestigingsmail ontvangen. Werd mijn bestelling geregistreerd?

Kijk eerst even na of de bevestigingsmail niet in je junk of spam mailbox terecht is gekomen.

Indien je een kwartier na de betaling nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen, kan je ons best contacteren via team@juttu.be. Wij kijken zo snel mogelijk na of je bestelling goed geregistreerd werd.

Ik probeer online te betalen, maar krijg telkens een foutmelding. Wat kan ik doen?

Alle transacties met krediet- en debetkaarten zijn onderworpen aan validatiecontroles en de goedkeuring door de uitgever van de kaart. Als de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van je bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.

Is betalen via de webshop veilig?

We stellen alles in het werk om je veiligheid maximaal te beschermen wanneer je gebruik maakt van onze online webstore. We maken gebruik van de SSL-technologie (secure socket layer) om je gegevens tijdens alle verkoopstransacties met ons te beveiligen. Alle informatie die je verstrekt, wordt volledig geëncrypteerd zodat derde partijen ze niet kunnen lezen. (Voor Netscape klik je het 'veiligheidsicoontje' onderaan op de werkbalk aan en verifieer je of SSL2 en SSL3 aangevinkt staan. Voor Internet Explorer ga je achtereenvolgens naar beeld, menu en Internetopties, en klik je op 'Geavanceerd'. Controleer daar of SSL2 en SSL3 aangevinkt staan. Je browser bevestigt dan dat je in een veilige omgeving werkt: er verschijnt een icoontje met een gesloten hangslot of de afbeelding van een sleutel op de balk onderaan op je scherm).