Bestelling plaatsen: stap voor stap

Een product in je winkelmandje plaatsen

Kies op de productpagina de maat en kleur en klik op de knop ‘in winkelmandje’. Op die manier komt dat specifieke product in je virtuele winkelmandje terecht.

Inloggen/registreren

Wanneer je vanuit je winkelmandje op 'bestellen' klikt, kom je terecht op een beveiligde check-out pagina. Als je al over een Juttu account beschikt, kan je hier inloggen. Als je al ingelogd bent, kom je meteen terecht op de pagina met je persoonlijke gegevens. Uiteraard kan je deze gegevens steeds aanpassen. Als je nog geen klant bent bij Juttu kan je je hier registreren. Ook aanmelden via je Facebook account is hier mogelijk.

Je persoonlijke gegevens worden met de grootste zorg en in vertrouwen behandeld. Meer informatie hierover vind je in de privacy policy van Juttu.

Leverlingsmethode kiezen

Je facturatieadres wordt automatisch geselecteerd als leveringsadres. Als je de bestelling ergens anders wilt laten leveren, kan je een ander adres of een bpost ophaalpunt aangeven.

Ander adres: je kan je pakket op een ander adres laten leveren dan het adres waarmee je geregistreerd bent. Daarvoor kies je eerst de optie “thuislevering”. In de volgende stap kan je het adres invoeren waar je je pakket wenst te ontvangen.

Bpost afhaalpunt/postkantoor enkel België: om de bestelling af te halen bij een bpost afhaalpunt of postkantoor, selecteer je bij leveringsmethode de optie “bpost afhaalpunt” of "bpost postkantoor". Selecteer het land, vul je postcode in en kies je favoriete afhaalpunt. De zoekresultaten tonen automatisch de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Selecteer het afhaalpunt naar keuze en klik op "volgende". Het bpost afhaalpunt is nu geselecteerd als leveringsadres. Geef ook een gsm-nummer of e-mailadres op zodat bpost jou kan verwittigen als je pakket voor jou klaarligt.

Betalen

Betalen kan met: Visa, MasterCard en American Express, Masterpass, Maestro, Bancontact/Mister Cash, KBC Online/CBC Online, ING Homepay, Belfius Direct Net, iDEAL (Nederland), PayPal.

Bevestiging

Als alle gegevens correct zijn ingevuld klik je op de knop ‘nu betalen’. Vervolgens word je doorgeleid naar de betalingswebsite van je bank. In dat scherm zal je de betaling moeten bevestigen en definitief uitvoeren. Wanneer je betaling afgerond is wordt je bestelling bij ons geplaatst. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien en een bevestigingsmail in je mailbox met het overzicht van je bestelling en je bestelnummer. Gelieve dat te vermelden bij elke correspondentie over je bestelling.